ontwerpstudio leefruimte

Wij kiezen er bewust voor om ontwerpers te zijn van sfeervolle leefruimten waar je ook nog zeer lekker en gezond kan koken. Zonder overbodige dure snufjes maar wel met handige en moderne toestellen waar elke hobbykok vrolijk van wordt. Op die manier creëren we geen droomkeuken maar een leefruimte die uw leven mooier en aangenamer zal maken als u wakker bent!

Een woordje uitleg over onze manier van werken is hier zeker op zijn plaats. In onze samenwerking heeft het woord “maatwerk” helemaal geen betrekking op de afmetingen van uw muren, keuken of interieur. Wij denken dan eerder aan “op maat” van de behoeften en wensen van u en uw gezin. Daarbij verliezen we niet uit het oog dat de kans groot is dat jullie wensen en behoeften waarschijnlijk nog zullen evolueren.  

De sfeer in uw leefkeuken zal door dezelfde elementen worden bepaald als de sfeer in een kunstwerk. Het is ook diezelfde sfeer die bepaalt of die ruimte meer dan een keuken alleen wordt en of u zich daar goed gaat voelen. Als hier niet voldoende aandacht aan wordt besteed, zal er altijd een gevoel blijven hangen van, mooie kleuren en materialen, maar … En het gaat daarbij zeker niet altijd over “meer” maar heel vaak ook over “minder”, om het juiste evenwicht te vinden. Iets wat dan ook nog interessant is voor uw budget!