ontwerpstudio golflengte

Als op het einde van het eerste gesprek is gebleken dat we op dezelfde golflengte zitten, zullen we samen beslissen of we verder gaan en een eerste 3D ontwerp op maat maken met bijbehorende prijsberekening. Nu er samen met u een sfeervol en functioneel ontwerp met een correcte prijs is ontstaan, vinden wij het vanzelfsprekend dat u dit eens willen vergelijken met voorstellen van onze collega's. In die tussentijd mag u van ons ook een telefoontje verwachten om te horen of er achteraf nog vragen zijn gerezen.

Als wij ons werk goed hebben gedaan dan zien we elkaar terug op een volgende afspraak. We maken dan, op basis van het eerste ontwerp, een voorlopige overeenkomst. U heeft dan het voordeel dat u niet reeds elk detail moet kiezen en vastleggen. Meestal komen er namelijk nog idee├źn na het maken van een overeenkomst. Omdat wij van onze kant weten dat we voor u gaan werken,  kunnen wij alle tijd aan uw project besteden om het nog verder te verfijnen.

Wij verwachten van u een goede samenwerking zoals wij in het verleden met onze klanten hebben ervaren. Op deze manier kunnen wij steeds weer ontwerpen realiseren die uw verwachtingen overtreffen maar zeker niet uw budget.