ontwerpstudio motor

Hoe kookt u?
Dit zal waarschijnlijk de eerste vraag zijn die ik u ga stellen. Houdt u van uitgebreid koken? Nodigt u regelmatig vrienden uit? Of wilt u vooral snel en gezond  kunnen koken? Bent u eerder een gespecialiseerd microgolfkok? Bent u links of rechtshandig, hoe groot bent u? En uw partner? Elk gezin zal hier anders op antwoorden, het is dan ook nodig dat het concept van uw leefkeuken volledig aan u wordt aangepast.

De motor
Uw  toestellen zijn zonder twijfel de motor van uw keukenzone! Daarom nemen we de tijd om u uitvoerig op de hoogte te brengen van de nieuwste technieken en toestellen. Wij hebben daarvoor onder meer het "Atag Center Brabant" opgestart waar meer dan 120 toestellen te zien zijn. Hier demonstreren we de toestellen ook zodat u zelf kan ontdekken of ze voor u en uw gezin een voordeel kunnen opleveren. Anderzijds zijn wij niet merkgebonden en wij kunnen u dus alle gangbare merken leveren.  

Gezond verstand
U mag er ook op rekenen dat nieuwe trends en gadgets netjes van hun mirakel jasje zullen worden ontdaan. Zo kunnen we dan samen vanuit onze uitgebreide ervaring en het gezonde verstand kijken of deze werkelijk zo handig zijn in gebruik. Want indien dat niet het geval is dan gaat u ze uiteindelijk niet gebruiken en dan zijn wij van oordeel dat u ze beter ook niet koopt. Hetzelfde geldt ook voor (soms prijzige) kastinrichtingen.